Hatékony, online HR folyamat balatoni vendéglátósoknak

Idén nyáron túljelentkezés lesz minőségi munkaerőből Balaton-parti vendéglátóhelyeden

Komplett munkaerő-toborzási rendszert építünk fel neked, ami a te tulajdonodban lesz. Gyakorlatilag hosszú évekre letudhatod vele a minden tavasszal felmerülő égető kérdést: hogyan is fog összeállni a csapat a szezonra?

Foglalj időpontot egy díjmentes konzultációra, ahol lépésről-lépésre felvázoljuk neked a stratégiát!

Egyre nehezebb munkaerőt találni a nyári szezonra, ráadásul a jelentkezők többsége nem is szeretne igazán dolgozni, cserébe toronymagas elvárásai vannak

Szerintem nem árulok el neked nagy titkot, ha azt mondom, idén bivalyerős nyári szezonra számíthatsz. Az időjárás évről évre melegszik, sok szellemi foglalkoztatott már home office-ban dolgozik, így az 1-2 hetes balatoni nyaralásokat felváltja a teljes nyári dömping. Ha nem áll a rendelkezésedre egy profin összeállított csapat, akkor azt meg fogod fizetni… Visszatükröződik a szolgáltatás minőségén, ami a kihat a vendéglátóhelyed megítélésére, esetleg te veszed a hátadra a munka oroszlánrészét és már június végén könyörögni fogsz, hogy legyen vége a nyárnak..

De, mi lenne, ha ehelyett jó hangulatban telne el az idei nyár egy remek csapattal és boldog vendégekkel?

Túljelentkezés munkaerőből

Nyugodtan és teljes erőbedobással tudtok belekezdeni a szezonba, ha sorban állnak a minőségi jelentkezők, hogy nálatok dolgozhassanak idén.

Hálás személyzet, reális elvárásokkal

A megfelelő mennyiségű jelentkezőből lesz lehetőséged válogatni és ki tudod választani, hogy TE kivel szeretnél együtt dolgozni.

Fix csapat a teljes szezonra

Nem kell kompromisszumot kötnöd, már az elején leszögezheted, hogy teljes szezonra szól az állás, hiszen van jelentkező bőven.

Igényeld a díjmentes konzultációt és állts össze egy profi, elkötelezett csapatot idén a vendéglátóhelyeden

(A férőhelyek száma limitált, ha te nem jelentkezel, majd a konkurensed megteszi helyetted.)

Az ingyenes konzultációból rengeteget profitálhatsz, ha…​

Éttermed vagy büféd van és konyhai kisegítő, szakács, pincér, esetleg pultos feladatkörökbe keresed az ideális jelentkezőket.

Szállást üzemeltetsz, és recepciós, takarító vagy vendég-koordinátor pozíciókba szeretnéd megtalálni a tökéletes munkaerőt.

Egyéb Balaton parti szezonális szolgáltatásod van. Vízibiciklikölcsönzőbe, úszómesternek, esetleg a szórakozóhelyedre keresel szorgalmas munkaerőt.

Egyedi munkarő-toborzási rendszert építünk

Az ingyenes konzultáción felvázoljuk neked azt a stratégiát, amivel EL TUDOD ADNI a betöltetlen állásaidat.

 

A stratégiát, aminek segítségével a kihagyhatatlan lehetőséget fogják látni az érdeklődők és nem egy újabb “balcsis” munkát a sok száz közül.

 

Ha pedig végül ránk bízod a kivitelezést is, akkor lesz egy saját rendszered, ami roskadásig fog megtelni lelkes jelentkezőkkel. 

 

Benne vagy, hogy bebiztosítsd a szezonodat és közben borsot törj a konkurens vendéglátóhelyek orra alá?

(Kizárólagosságot vállalunk, ha élsz a lehetőséggel és utána jelentkezik a közvetlen konkurensed is, őt már nem szolgáljuk ki.)

A konzultáció során a mentorod lesz:

Petrás Balázs vagyok, már évek óta online marketingesként segítem az ügyfeleimet. Gazdasági mesterdiplomával rendelkezem az ország egyik legpatinásabb egyeteméről, a legtöbbet mégsem ott, hanem az ügyfeleimmel való közös munka során tanultam és fejlődtem.

 

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen tapasztalatokkal tudok segíteni pont a Balaton-parti vendéglátósoknak?

 

Az online marketinges szakértelmem mellett tudni kell rólam, hogy már 5 éves korom óta a nyaraimat a Magyar Tengernél töltöm. Dolgoztam több szezonális vendéglátóhelyen is diákéveim során. Így PONTOSAN tudom, hogy milyen szempontok alapján dönt a munkaerő egy bizonyos vendéglátóhely mellett, miközben a szomszéd hely még akkor sem érdekelné, ha ott dupla fizetést kínálnának fel.

És nem csak a levegőbe beszélünk...

Korábbi partnerünknél 2 hét alatt sikerült 43 db releváns jelentkezőt összegyűjteni mindösszesen egy szabad pozícióra, szintén egy olyan iparágban, ahol a többség számára szinte lehetetlen korrekt munkaerőt szerezni.

Hogyan tudsz velünk együtt dolgozni 3 egyszerű lépésben?

Jelentkezés

A lenti űrlapon, adataid megadását követően tudsz jelentkezni, mi pedig felhívunk és egyeztetünk egy időpontot. Ha viszont kezedbe vennéd az irányítást te is hívhatsz minket.

Első lépés

A meeting a választott időpontban fog történni, ahol közösen kidolgozzuk a személyre szabott stratégiádat, aminek segítségével idén el fogod intézni a munkaerő-toborzást.

Harmadik lépés

Ha Balázs úgy ítéli meg, hogy tudunk neked érdemben segíteni és még nem csapott le a lehetőségre közvetlen konkurensed, akkor felajánljuk a közös munka lehetőségét.

(Ha most elszalasztod ezt a lehetőséget, a szezon közepén vissza fogod sírni.)

Jelentkezés a díjmentes konzultációra

Kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot:

Ha pedig te kezdeményeznél inkább, akkor hétköznapokon 9:00 és 18:00 között várjuk hívásodat:

+ 36 70 670 2355

Minden jog fenntartva I Copyright 2023 digitalismentoov.hu