Tiszta pórusok és ragyogó arc pár perc alatt

Itt a címsor alatt röviden, 2-3 mondatban bemutathatod a szolgáltatásod lényegét, leírhatod az igényelhető konzultáció célját és megtámogathatod a főcímben kiemelt legnagyobb előnyt / ígéretet további előnyökkel, amiket az ügyfeled élvezhet, ha bizalmat szavaz neked. Végződjön felszólításban, ami megválaszolja a kérdést, hogy mit kell ezen az oldalon csinálni!

Figyelemfelkeltő címsor, ami rátapint a látogató fájdalompontjára vagy egy kikezdhetetlen igazságot tartalmaz

Ezen a helyen, a konzultációs oldalad első blokkjában érdemes 3-4 mondattal “megnyomogatni” az ideális ügyfeled fájdalompontjait. Itt tehát azokról a problémákról kell írnod, amelyekkel az ügyfeleid szembenéznek. Mi az, ami a leginkább nyomasztja őket, amire megoldást keresnek? Szórj egy kis sót a sebeikre, hogy érezzék a fájdalmat. Ez fogja őket cselekvésre ösztönözni (vagyis arra, hogy felvegyék a kapcsolatot veled).

Címsor, ami felvillantja a reményt, a vágyott végállapotot

Kiemelt előny / következmény #1

Fejtsd ki egyetlen mondatban, hogy mit jelent ez az előny vagy milyen pozitív következményekkel jár az ügyfél életében.

Kiemelt előny / következmény #2

Fejtsd ki egyetlen mondatban, hogy mit jelent ez az előny vagy milyen pozitív következményekkel jár az ügyfél életében.

Kiemelt előny / következmény #3

Fejtsd ki egyetlen mondatban, hogy mit jelent ez az előny vagy milyen pozitív következményekkel jár az ügyfél életében.

Szólítsd fel a látogatót, hogy igényelje a konzultációt és élvezze a vele járó előnyöket!

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

Az ingyenes konzultációból rengeteget profitálhatsz, ha…

Címsor, ami tömören világossá teszi, hogy mit kínálsz az ügyfeleidnek

Itt fejtheted ki egy kicsit bővebben is, hogy konkrétan miben és hogyan tudsz az ügyfeleidnek segíteni. Ha tudod, hogy milyen kételyek szoktak felmerülni bennük az olyan jellegű szolgáltatások esetében, mint a tiéd, akkor itt oszlasd el a kétségeket. Mondd el, hogy a te szolgáltatásod miben különbözik minden mástól és mitől működik.

Miben rejlik a te egyediséged? Miért érdemes téged választani mindenki mással szemben? Ismertesd a teljes szolgáltatásodat (ha egyszerű, akkor néhány mondatban, ha összetett, akkor 2-3 jól tagolt bekezdésben. A lényeg, hogy a látogató itt egyértelműen megértse, hogy mit kaphat és az miért jó neki…

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

Itt az ideje bemutatnod önmagad

Itt a helye tehát önmagad bemutatásának, teljes névvel, titulussal, de nem túl formális, sokkal inkább emberi, közvetlen, bizalmat sugárzó módon. Sorold fel a szakmai sikereid, emelj ki minél több konkrét számot, eredményt, bármit, amire igazán büszke vagy.

Mondd el, hogy hol tanultál, hány éve vagy a szakmában, mi a motivációd, milyen referenciáid vannak, kikkel dolgoztál már együtt (bármit, amit fontosnak tartasz magadról). Írd le azt is, hogy mi a célod, mi különböztet meg téged a konkurenciától, mitől vagy te a legjobb választás az adott problémára.

Most pedig beszéljenek az eredményeid helyetted!

Itt a lehetőség, hogy megmutass néhány referenciát, korábbi ügyfelek pozitív visszajelzéseit

” Egy egy kiragadott mondat a videóból, ami rögtön megfogja az ember figyelmét…”

” Egy egy kiragadott mondat a videóból, ami rögtön megfogja az ember figyelmét…”

” Egy egy kiragadott mondat a videóból, ami rögtön megfogja az ember figyelmét…”

Hogyan lehet veled együtt dolgozni 3 egyszerű lépésben?

Első lépés

Írd le röviden, hogyan teheti meg valaki az első lépést itt az oldalon, ha szeretné igényelni a konzultációt.

Második lépés

Írd le röviden, hogy mire számíthat a konzultáción, mennyi ideig tart, miért lesz értékes a számára, mi jó az egész.

Harmadik lépés

Írd le röviden, hogy a konzultáció után hogyan tovább, hogyan folytatódhat az együttműködés, ha úgy döntötök.

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

Magasabb bevételre vagy több szabadidőre vágysz?

Mindkettőt ki tudom hozni a vállalkozásodból.

Ingyenes konzultáció igényes mikro- és kisvállalkozóknak

Jelenleg én biztosítom ügyfeleimnek a leginkább személyre szabott figyelmet a magyar piacon

Jelentkezéshez görgess lejjebb

Akkor érdemes befoglalnod egy időpontot, ha az alábbiak közül legalább egy igaz rád:

A szabad időpontok száma limitált

Amennyiben nem akarsz lemaradni, akkor jelentkezz a lenti elérhetőségek egyikén a konzultációra, ahol is megtervezzük, hogy hogyan tudjuk úgy tovább fejleszteni a vállalkozásod, hogy több szabadidőd legyen és növekedjen a bevételed. Azt javaslom, hogy cselekedj most, mert véges a kapacitásom és egyáltalán nem tudom garantálni, hogy még holnap is tudok Neked szabad időpontot kínálni.

Bármilyen szolgáltatást is vennél igénybe a későbbiek során, a konzultáció annak előfeltétele, hiszen a lehető legjobban meg kell ismernem és meg kell értenem a vállalkozásod működését. Így tudok olyan segítséget adni neked, ami teljes egészében az egyedi igényeid alapján teszi magasabb polcra a bizniszed. Amit csinálok az nem karitatív tevékenység, akkor leszek a legboldogabb, ha egy hosszútávú munka keretein belül ki tudom hozni a vállalkozásodból mindazt a potenciált, ami már most is benne van.

Természetesen a konzultáció semmilyen kötelezettséggel sem jár, egy forintodba sem kerül és nincs kötelező további szolgáltatás sem. Egyedül annyi kérésem van, hogy akkor foglalj le időpontot, ha nyitott vagy a tevékenységemre és nem zárkózol el már előre attól, hogy később együtt dolgozzunk, ha kölcsönös a szimpátia. 

Szolgáltatásaim

Digitális mentőöv logó

Stratégiai tervezés

A stratégiai tervezés során atomjaira bontom szét a vállalkozásod (ne aggódj, csak elméletben;) és megkeresem az összes olyan pontot, ahol magasabb bevételt vagy több szabadságot tudnál kiszedni magadnak.

Ezt a szolgáltatást én még nem láttam a magyar piacon, ami nem is meglepő, hiszen rendkívül magas mértékű figyelmet igényel részemről.

Kampánykezelés

A kiszámítható havi bevétel alapját az online hirdetések jelentik. Ha te nem rendelkezel az ehhez szükséges idővel vagy készséggel, ezért nem foglalkozol vele, akkor magaddal szúrsz ki.

Én le tudom venni a válladról ezt a terhet, konzultációink alapján felépítem Neked azt a kampányt, aminek a végén annyi lesz a dolgod, hogy kiszolgálod az új lelkes ügyfeleket.

Prémium szintű Weboldalkészítés

Ha nincs egy magas színvonalú weboldalad, akkor egy köteg pénzt hagysz a földön minden egyes hónapban.

Segítek neked ezt felszedni. Olyan honlapot faragok neked, ami három különböző érzelmet fog kiváltani:

  • csodálatot az ügyfeleidből
  • lelkesedést az érdeklődőidből
  • irigységet a konkurenseidből 

Teljeskörű online marketing kivitelezés

Ezen szolgáltatásom keretein belül egy megállapodás alapján építjük a teljes online marketing rendszered, amiért A-tól Z-ig én leszek a felelős.

Gyakorlatilag ezzel az opcióval egy teljeskörű marketing-szakembert nyersz a cégednek.

A konzultáció menete

1. egyeztetünk egy időpontot

Az alábbi elérhetőségek egyikén jelentkezel a konzultációra. Pár perc alatt egyeztetük telefonon, hogy melyik időpont lesz alkalmas mindkettőnk számára. Annyi kérésem van elöljáróban is, hogy tiszteljük meg egymás idejét és a megbeszélt időpontot tartsuk be. Az esetlegesen közbejövő halaszthatatlan helyzeteket pedig a lehető legkorábban jelezzünk a másiknak. Ezt tartom egy win-win üzleti kapcsolat alapjának.

2. megtartjuk a megbeszélést

A konzultációra online videóhívás formájában,  – esetleg személyesen, a földrajzi távolság függvényében – történik. 20 perc alatt átbeszéljük, hogy mik a legnagyobb problémáid jelenleg a vállalkozásodban, én pedig azonnali, praktikus tanácsokkal látlak el, amiket már másnaptól is beépíthetsz a gyakorlatba. 

3. együttműködést ajánlok (nem mindenkinek)

Végül eldöntjük, hogy valamilyen formában dolgozunk e együtt a későbbiek során. A részvétellel nem kockáztatsz semmit, hiszen a konzultáció díjmentes. A Wall Street Farkasa kaliberű sales-es hülyeségeket is megspóroljuk. Kifejezetten csak annak ajánlom fel az együttműködést, aki szimpatikus és tisztán látom, hogy tudok segíteni a vállalkozása fejlesztésében. Ettől függetlenül természetesen te is zokszó nélkül mondhatsz rá nemet.

Így tudsz jelentkezni

Küldd el a neved, illetve a telefonszámod a következő címre:

digitalismentoov@gmail.com

Én 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és a szabad férőhelyek függvényében egyeztetünk egy időpontot.

vagy

Hívj az alábbi telefonszámon:

06 70 670 2355

Elsősorban hétköznapokon 8:30 és 17:00 között várom a hívásod, de ezen időszakon kívül is elérhetsz. Amennyiben nincs lehetőségem felvenni a telefont, minden esetben vissza foglak hívni.

Rólam, avagy miért velem érdemes dolgoznod

Ma kis túlzással azt lehet állítani, hogy az ember eldob egy követ és eltalál vele három online marketingest. Megfigyelésem alapján, azonban csak egy szűk réteg van, aki valóban képes érdemi eredményt nyújtani az ügyfeleinek. Ez a szűk elit viszont futószalagon szolgálja ki a kisvállalkozókat. Ezért gyakran előfordul, hogy az igényes kisvállalkozások marketingtevékenysége nagyon is hasonlít egymásra.

Márpedig, ha ugyanazt a marketingstratégiát alkalmazzák két vállalkozás esetében, ami azonos piacon tevékenykedik, akkor gyakorlatilag szerencsejáték, hogy végül kit fognak preferálni az ügyfelek, nincs meg a versenyelőny.

Az én küldetésem, hogy te legyél a nevető harmadik, aki egyedi megoldásaival leelőzi azt a két vállalkozást.

A magyar piacon jelenleg én nyújtom a leginkább személyre szabott figyelmet az igényes mikro- és kisvállalkozásoknak.

Hosszútávú, partneri kapcsolatokat építek ki ügyfeleimmel, ehhez hozzá tartozik, hogy kevés vállalkozással dolgozom együtt. Így tudom biztosítani például az éttermes ügyfelemnek, hogy ne kelljen egy nap arra felébrednie, hogy a szomszéd vendéglő is kottára ugyanazt a marketingtevékenységet folytatja, mint ő.

Petrás Balázs

Az igényes szolgáltató kisvállalkozások online marketing szakértője

Ragadd meg az alkalmat

...vagy megteszi majd a versenytársad

Küldd el a neved, illetve a telefonszámod a következő címre:

Én 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és a szabad férőhelyek függvényében egyeztetünk egy időpontot.

vagy

Hívj az alábbi telefonszámon:

06 70 670 2355

Elsősorban hétköznapokon 8:30 és 17:00 között várom a hívásod, de ezen időszakon kívül is elérhetsz. Amennyiben nincs lehetőségem felvenni a telefont, minden esetben vissza foglak hívni.

Rólam mondták

5/5
Korábban hiába dolgoztam rengeteget, a munka folyamatosan csak nőtt, már a magánéletemet is veszélyeztette. Balázs stratégiai tervezése viszont mindent megváltoztatott. Betartva a tanácsait, jelenleg fele annyit dolgozom, a bevételem mégis megmaradt a korábbi szinten, amivel amúgy is elégedett voltam.
36355616_1959929694029637_5244509699570663424_n
Péter
Szabadúszó újságíró
5/5
Balázshoz a weboldalam elkészítése miatt fordultam, amit személyre szabottan elkészített, minden ötletemet meg tudta valósítani. Fantasztikus érzés, amikor új érdeklődők keresnek meg, csak mert látták az oldalam.
Júlia
Keleti jóga oktató
5/5
Ez itt a te véleményednek a helye. Alig várom, hogy együtt dolgozzunk és megoszd a tapasztalataid másokkal is.
Te
Igényes kisvállalkozó

Küldd el a neved, illetve a telefonszámod a következő címre:

Én 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és a szabad férőhelyek függvényében egyeztetünk egy időpontot.

vagy

Hívj az alábbi telefonszámon:

06 70 670 2355

Elsősorban hétköznapokon 8:30 és 17:00 között várom a hívásod, de ezen időszakon kívül is elérhetsz. Amennyiben nincs lehetőségem felvenni a telefont, minden esetben vissza foglak hívni.