Stratégiára épülő PPC kampányok:

válj az online tér

nagy fehér cápájává

prémium online marketing kivitelezéssel

Ha egyedi megoldást keresel a céged online hirdetéseire, ami pénzt termel és növeli a vállalkozásod értékét, akkor foglalj be egy konzultációt és dolgozzunk együtt.

Az online marketing óceánjában egyre több a nagy hal, ma már a rutinos stabil cégek is sokszor csak a túlélésért küzdenek itt

“Kéne csinálni ezt a Facebook hirdetés dolgot, de az biztos megéri? Vagy inkább Instagram-ozni kéne, vagy TikTok? Na és mi van a Google hirdetésekkel? Ah nem tudom…”

 

Rengeteg magyar vállalkozó küzd a fenti dilemmával és a legtöbbször az a végkifejlet, hogy belekap mindenbe egy kicsit, de semmiből sem hozza ki a valódi potenciált. Annyira felgyorsult az online világ, hogy nem csoda, ha hirtelen te sem tudsz eligazodni benne. 

 

Viszont sok idő nincs késlekedni, mert a versenytársaid közben gőzerővel dolgoznak azon, hogy lenyomjanak téged az online térben. 

de lehetsz még

te a csúcsragadozó

Stratégiára épülő online hirdetésekkel garantáltan nagyhallá fogsz válni az interneten is, és könnyedén leelőzöd azokat, akik csak ötletszerűen marketingeznek, vagy megbíztak egy ügynökséget, akik sablonhirdetéseket raknak össze nekik.

 

Legyen a célod akár több eladás online, akár feliratkozógyűjtés, akár ajánlatkérések generelása, akár a fizikai boltod forgalmának felpezsdítése, a stratégia lépésről-lépésre elvezet az úton, ami ha profin van megvalósítva, akkor alaposan megduzzasztja a vállalkozásod bankszámláját.

misszióm

A Digitális Mentőöv célkitűzése, hogy azokat a vállalkozásokat formálja fehér cápává az online térben, akik valódi értékkel szolgálnak a vásárlóiknak, ügyfeleiknek és jobbá teszik az életüket a maguk területén.

 

Az ilyen vállalkozásoknak általában van egy erős “miért-je” is, ami miatt foglalkozik az adott területtel. Ezt a “miért-et” fogjuk kifejteni és olyan formában tálalni a célpiacodnak, aminek hatására fel sem merül bennük kérdésként, hogy másik alternatívát válasszanak veled szemben. Ha még nem teljesen érted miről van szó ne aggódj, a konzultáción kiderül.

Foglalj be egy ingyenes konzultációt és tervezzük meg együtt az online marketing stratégiád

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

mi ez pontosan?

marketing kivitelezés profin, teljeskörűen

1. Stratégia alapján dolgozunk közösen

A módszer első sarokköve, hogy lefektetjük a szabályokat. Összerakjuk azt a lézerpontos útmutatót, amivel a vállalkozásod kiemelkedő lesz az online térben. 

 

Meghatározzuk az ideális vásárlódat, a célpiacodat, a megkülönböztető előnyődet (USP) és végül összerakjuk az ellenállhatatlan ajánlatod…

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

2. Ellenállhatatlan ajánlat

Ahogy Alex Hormozi fogalmazott a “ 100 m offers “ című könyvében: csináld olyan jóra az ajánlatod, hogy az emberek hülyének érezzék magukat, ha nemet mondanak rá. (Igaz, a szerző is úgy hallotta ezt a mondatot egy mentorától, de ez most lényegtelen.) 

 

A lényeg, hogy vannak igazán jó ajánlatok és vannak, ami akkor sem érdekli az embereket, ha még nekik fizetnének a vásárlásért. 

 

Ha közösen dolgozunk tűpontosan be fogjuk lőni, hogy mi az az ajánlat, ami a te célpiacodat lázba hozza és szívesen fizet érte, hogy megszerezhesse.

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

3. Sztori a vállalkozás mögött

Az emberek IMÁDJÁK a történeteket. Ha belegondolsz kivétel nélkül az összes társasági összejövetelen előjönnek előbb utóbb a sztorik, legyen szó akár barátokkal töltött estéről, akár egy üzleti rendezvényről.

 

A történetek érzelmeket váltanak ki, kötődést alakítanak ki a mesélővel kapcsolatban, úgyhogy nem mondok nagy csodát talán, hogy a marketingedben is használnod kell. 

 

Közösen összerakjuk a Te saját, egyedi sztorigyűjteményed, amivel a cégedhez vonzod érzelmileg is a célpiacod tagjait.

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

4. Első taktikai elem: vérprofi landing

A legjobb termékeidre vagy szolgáltatásaidra fel kell húzni egy profi landing oldalt, ami segít a célcsoportodnak a vásárlásban. 

 

A landing oldalt úgy képzeld el, mint egy profi értékesítőt, aki lépésről-lépésre átviszi a látogatót attól a pillanattól kezdve, hogy átlép a weboldaladra, egészen odáig, hogy vásáról vagy igénybe veszi a szolgáltatásod. 

 

A legtöbben még mindig csak egy általános oldalra vagy webshopra terelik a forgalmat, amiből csak szerencsén múlik, hogy lesz-e vásárlás.

Ha együtt dolgozunk nem bízzuk a véletlenre a dolgot,  

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

5. Második taktikai elem: pénztermelő PPC kampányok

Az Online Marketing szíve és lelke a fizetett hirdetés. Ha képes vagy 1 forint hirdetési költséggel 3-6-10 forintot keresni fenntarthatóan, akkor nyertél.

 

Utána skálázhatsz, egészen amíg a piac vagy a kapacitásod tart és többet keresel, mint valaha.

 

Facebook? Google Ads? TikTok? LinkedIn?

Hogy mi működik nálad a legjobban, ahhoz egyedileg kell átvizsgálni a céged, de közösen megtaláljuk a legjobb platformokat és kimaxoljuk.

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

Neked való a módszertan, ha...

Jól bejáratott céged van, viszont az online térben még nem sikerült olyan sikereket elérni, ami a céged színvonalát tükrözi. Úgy érzed van további növekedési potenciál, amit profi online marketinggel ki lehet aknázni.

Cégvezetőként szeretnéd kiadni a feladatok egy részét a kezedből. Tudod, hogy fontos számotokra a marketing, de teljes állású marketinges munkatárs helyett egy költséghatékonyabb, de profi megoldásra vágysz.

Van belső marketingesed vagy marketingcsapatod, de egy külső szakértőre bíznád a hirdetéseid kezelését és optimalizálását, aki ezen kívül új nézőpontokkal és taktikai fogásokkal is ellátja a marketingcsapatod.

A közös munka során a stratégád és a kiviteleződ:

Petrás Balázs

Na de lássunk konkrét számokat is

” Egy egy kiragadott mondat a videóból, ami rögtön megfogja az ember figyelmét…”

” Egy egy kiragadott mondat a videóból, ami rögtön megfogja az ember figyelmét…”

” Egy egy kiragadott mondat a videóból, ami rögtön megfogja az ember figyelmét…”

Hogyan erősítsem cégem az online térben?

Az első konzultáció nem jár semmilyen kötelezettséggel részedről. Itt felmérjük a vállalkozásod jelenlegi online marketing helyzetét és elkezdjük a stratégiai tervezést.

Csak Tervezés

Írd le röviden, hogyan teheti meg valaki az első lépést itt az oldalon, ha szeretné igényelni a konzultációt.

Kivitelezés kezdete

Írd le röviden, hogy mire számíthat a konzultáción, mennyi ideig tart, miért lesz értékes a számára, mi jó az egész.

Mindent bele

Írd le röviden, hogy a konzultáció után hogyan tovább, hogyan folytatódhat az együttműködés, ha úgy döntötök.

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

mennyibe kerül a közös munka?

Fontos: Az első konzultáció során felmérjük a vállalkozásod jelenlegi online marketing helyzetét és elkezdjük megtervezni a stratégiát. A részvétel nem jár semmilyen kötelezettséggel, így nem jelenti azt, hogy muszáj lesz igényelned valamelyik csomagot.

 

De, kérlek csak abban az esetben jelentkezz, ha komolyan fontolóra vetted, hogy profira bízod az online marketinged.

Csak tervezés

149.000 Ft (egyszeri díj)

Fehér cápa

149.000 Ft / hónap

Megalodon

279.000 Ft / hónap

(Itt a gomb szövege alatt leírhatsz valami sürgető elemet)

Add meg itt a címsor szövegét