Professzionalitás és egy kis mágia Budatétényben:

Ragyogóvá varázsolom bőröd, a kisugárzásod pedig ellenálhatatlanná

Lakásszalonomban várlak személyre szabott figyelmemmel. Egy díjmentes bőrdiagnosztikai felméréssel kezdünk, hogy kiválaszthassunk közösen a leginkább a TE bőrödnek megfelelő kezelést. Ezt követően bele is vágunk, hogy ragyogva távozhass tőlem. Jelentkezz, hogy végre megadd a bőrödnek, amit valóban megérdemel!

A nagyobb kozmetikai szalonokban, te csak egy vendég vagy a sok közül, aki ugyanazt a sablonkezelést kapja, amit mindenki más

Szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a legnagyobb szalonok, inkább a mennyiségre fókuszálnak a minőség helyett.

 

Ezeken a helyeken ritkán születik meg a vágyott végeredmény, hiszen a szakemberek kénytelenek kapkodni, hogy minél több vendéget sűríthessenek a naptárukba.

 

Arról már ne is beszéljünk, hogy az ott alkalmazott kozmetikumok kiválasztása során sem a prémium hatóanyagok jelentik az elsődleges szempontot.

Ezzel szemben nyugodt légkörű lakásszalonomban egészen más színvonalú élmény vár

Személyes figyelem

A mai rohanó világban egy üde színfolt lesz, hogy valaki tényleg foglalkozik veled és az igényeiddel, ahelyett, hogy csak a profitra koncentrálna. A kezelés mellé jár az őszinte beszélgetés is.

Prémium kozmetikumok

Kizárólag első osztályú Janssen termékekkel dolgozom, amit bőröd meg fog hálálni. Ne felejtsd el: tudatosan szépnek lenni mindenki számára adott.

Valódi feltöltődés

A kezelés végére úgy fogod érezni magad, mint aki valósággal újjászületett. A végeredményt látva pedig garantáltan mosolyogni fogsz.

Gyere el és élvezd azt a fajta gondoskodást, amire már régóta vágyik bőröd

(Korlázozott számú vendéget tudok fogadni, ne maradj le.)

Az első kezelést neked találtam ki, ha...

Anyukaként, kevés idő jut magadra, de ettől függetlenül nem kötnél kompromisszumot, ha a bőröd szépsége a tét. Szökj el picit otthonról, majd térj vissza ragyogva.

Felgyorsítanád a reggeli készülődést és elfelejtenéd a szemöldököd rajzolgatását. Ebben az esetben a professzionális sminktetoválás lesz a megoldás.

Fontos számodra a testi-lelki egészség és tisztában vagy vele, hogy az énidő pótolhatatlan. Gyere és tapasztald meg, hogy milyen amikor Te vagy a középpontban.

Exklúzív kozmetika és sminktetoválás

Hozzám nem kell konkrét tervvel érkezned, azért jössz el, mert szeretnéd, hogy gyönyörűvé varázsoljalak.

Ehhez felmérjük első körben a bőrtípusodat és kiválasztjuk pontosan azt a kezelést, amire szükséged van.

Érkezhetsz érzékeny bőrrel vagy konkrét bőrproblémával, kitaláljuk együtt a legjobb megoldást és meg is valósítjuk. Frissítő, szenzitív kezelésem után garantáltan jól fogod érezni magad a bőrödben. A végeredmény pedig magáért fog beszélni.

Ha pedig sminktetováláson gondolkozol már régóta, akkor szintén a legjobb kezekben leszel.

(Foglalj egy időpontot a nyugalom szigetére.)

Tripla garancia az első kezelésre

Szakértelem-garancia

Amint belépsz szalonomba, érezni fogod, hogy szakértő kezekben vagy. Közben folyamatosan megosztom veled, hogy éppen hol tartunk, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy jó irányba halad a kezelés.

Őszinteség-garancia

Nem kell attól tartanod, hogy azt mondom, amit hallani szeretnél. Radikális őszinteséggel elmondom a tapasztalataim alapján a véleményemet, hogy a legjobb végeredményt hozhassuk össze.

Boldog férj-garancia

Elárulok egy titkot. A hozzám járó nők rendszeresen arról számolnak be, hogy a kezelés után férjüket mintha kicserélték volna. Hidd el, a tudatos szépség rengeteget számít.

A kozmetikusod: Máramarosi Ildikó

Számomra a kozmetika nem egy munka, hanem a HIVATÁSOM. Nem tudok úgy belekezdeni egy kezelésbe, hogy nem adnék bele 110%-ot. Sokaknak megy ez félgőzzel is, de én nem ilyen vagyok.

 

Talán pont ezért történik meg, hogy akik eljönnek az első kezelésemre, utána nem szeretnének váltani. 

 

Ha egy olyan szakemberre bíznád magad, aki valóban odafigyel rád és az igényeidre, aki türelmes veled és érezteti is, hogy fontos vagy, aki valóban azért dolgozik, hogy felhőtlen boldogsággal távozz a szalonból, akkor én vagyok a legjobb választás.

 

Rólam mondták

5/5

“Ha a profizmuson kívül az is fontos, hogy kicsit kikapcsolódj, relaxálj és szeretnél a hétköznapok monotonitásából kiszakadni: nem is ajánlhatnék jobbat.”

R. Elizabet

5/5

“Kedves aranyos és arany kezei vannak.Keresétek bátran csak ajánlani tudom.”

B. Renáta

5/5

“Gyönyörű környezet, szuper termékek, a lehető legkedvesebb kozmetikus, aki igazán precíz és alapos, az ember érzi hogy szó szerint a legjobb kezekben van, szívből ajánlom mindenkinek Ildikót és kozmetikáját! “

H. Kitty

5/5

“Szakértői kezek, szakértői arcápolási tanácsadás pigment foltos bőrproblémámra! Már az első perctől éreztem, hogy jó helyen vagyok, a segítő szándék, a tudás, a bizalmi légkör és minőségi anyagok. Alig várom a következő alkalmakat! Szívből ajánlom másoknak is. “

K. Edit

Betekintés a kulisszák mögé

Sminktetoválás professzionálisan, kellemes környezetben, fájdalommentesen

Jelentkezés a bőrdiagnosztikai felmérésre és az első kezelésre

24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük az első kezelést:

Ha pedig te kezdeményeznél inkább, akkor hétköznapokon 9:00 és 17:00 között várom hívásodat:

+ 36 20 220 3406